Лудогорец приема в сблъсък от 7-ия кръг на efbet Лига.

...
Лудогорец приема в сблъсък от 7-ия кръг на efbet Лига.
Коментари Харесай

Лудогорец и Берое в битка за върха

Лудогорец приема в конфликт от 7-ия кръг на efbet Лига. Първият против втория във краткотрайното класиране се изправят един против различен на " Хювефарма Арена " в 18:45 часа. Домакините ще опитат да спрат безупречните досега старозагорци и да ги смъкват от върха. Гостите обаче сигурно не идват в Разград като обречени и ще създадат всичко допустимо, с цел да си тръгнат с нещо от този мач.

Изненадващо или не, само че Берое е приятната изненада от началото на сезона. Възпитаниците на към момента не знаят що е загуба и записаха 4 победи и 2 равенства на сметката си досега, като по този начин се озоваха на 1-ото място във краткотрайното класиране.

Лудогорец пък стартира сезона с изненадваща загуба с 1:3 от. След това обаче разградчани настъпиха газта и записаха 4 следващи победи. В последния кръг обаче положителната им серия бе спряна от след тъждество 2:2 на " Армията ". Сега " Орлите " ще желаят да се върнат на победния път и да си върнат първата позиция в класирането.

Статистиката е напълно на страната на " зелените ". Те са в удивителна серия от 34 следващи мача без загуба на своя стадион в шампионата. В мачовете с Берое разградчани също имат смазващо преимущество от 17 победи, 8 равенства и едвам 2 провали.

От друга страна обаче Берое има най-резултатното нахлуване от началото на сезона. Играчите на заралии са вкарали 17 гола, което прави приблизително по 2,83 на мач.

В състава на домакините ще липсва трайно контузеният, както и, който също е в лазарета. В последния миг се контузи и Абел Анисе, който също отпада от сметките на. Така експертът евентуално ще заложи на Стоянов на вратата и, Терзиев, Вердюн и Недялков в защита. Сантана и Баджи ще бъдат опорни халфове, а ще бъде плеймейкър. Янков и Ману ще работят на двете крила, а в офанзива ще стартира Марин.

Гостите също имат много хора в лазарета. Там са Охене, Апостолов, Перниш и Лебон. Димитър Димитров евентуално ще пусне в игра Василев под рамката и пред него в отбрана Стоянов, Хасани, Мезаг и Фуртадо. Макута и Конте ще са на двете крила, а Минчев и Цветков ще работят в средата на терена. В офанзива ще се разчита на и.

efbet Лига, 7 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Сисиньо, Терзиев, Вердюн, Недялков, Баджи, Сантана, Каули, Янков, Ману, Марин

БЕРОЕ: Василев, Фуртадо, Мезаг, Хасани, Стоянов, Макута, Цветков, Минчев, Конте, Кукула, Октавио

Стадион: " Хювефарма Арена ", Разград
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 18:45 часа

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР