Лудогорец приема Локомотив София във втория двубой от петъчната програма

...
Лудогорец приема Локомотив София във втория двубой от петъчната програма
Коментари Харесай

Лудогорец приема Локо Сф в търсене на първото място в Първа лига

Лудогорец приема Локомотив София във втория дуел от петъчната стратегия на 27-ия кръг в Първа Лига. Мачът на „ Хювефарма Арена “ стартира в 18:45 часа.

Лудогорец ще се опита да измести ЦСКА от първото място в класирането с триумф при семейството си на Локомотив София. След тъждество на „ алените “ в огромното дерби с Левски при започване на тази седмица, задатъкът на столичани на върха в подреждането стана единствено две точки. По този метод „ орлите “ ще изпреварят съперника си за купата, в случай че вземат трите точки против столичните „ железничари “.

Разградчани усъвършенстваха резултатите си след идването на новия треньор Ивайло Петев, като записаха четири следващи победи под негово управление, въпреки че представянето им продължава да бъде неубедително. В последния кръг те победиха мъчно след поврат Арда с 2:1 в Кърджали, с помощта на два гола на Игор Тиаго.

Домакините имат проблеми с контузени, като последният подобен е Дени Групер, който се присъдени към дългия лист на играчи, лекуващи контузии, в лазарета. Там са още капитанът Антон Недялков, Тодор Неделев, Рик Джонатан, Диниш Алмейда и Доминик Янков. Педро Нареси пък е осъден и също ще пропусне днешната среща.

От своя страна „ железничарите “, които в последния кръг победиха Пирин, към момента имат научен късмет за присъединяване в първата шестица в плейофите, само че изостават на шест точки от шестия Локомотив Пловдив и нямат право на неточности.

Старши треньорът Станислав Генчев, няма да може да разчита на Матеус Дуарте, който е осъден.

„ Железничарите “ пък в никакъв случай не са вкарвали повече от един гол при посещение за мач в Разград. По-рано през сезона обаче отборът надви наш първенците с минималното 1:0, което е и една от двете загуби за „ орлите “ през сезона досега в шампионата.

Главен арбитър на мача е Георги Димитров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР