Лудогорец поиска да вземе левскаря Ноа Сонко Сундберг. Шампионите са

...
Лудогорец поиска да вземе левскаря Ноа Сонко Сундберг. Шампионите са
Коментари Харесай

Лудогорец иска ас на Левски

Лудогорец изиска да вземе левскаря Ноа Сонко Сундберг. Шампионите са предложили 500 000 евро на " сините ", които са отхвърлили офертата. От " Герена " търсят 750 000 евро за футболния национал на Гамбия с шведски паспорт и 10% от предстоящ трансфер. Това разкриха медии в родината на централния бранител.
Очакванията са разградчани да създадат нова оферта за 27-годишния Сундберг, който предишния сезон записа 37 мача за " сините ". Интерес към него имаше от Франция и от Близкия изток.
Патрик-Габриел Галчев подписа нов контракт с Левски. Бекът ще остане на " Герена " до лятото на 2026 година До момента дупничанинът е изиграл 59 мача и е отбелязал 1 гол.
Бразилският отбранителен халф Дарлан е футболистът, който идва в Левски. 25-годишният състезател идва от Гремио, където е съотборник с уругвайската легенда Луис Суарес. Дарлан е изиграл 64 мача и е вкарал 1 гол за бразилския гранд. Миналата година е бил чартърен в Жувентуде. Левски няма да заплати нищо за договорката, само че ще даде забележителен % на Гремио при идващ трансфер. За прехвърлянето спомогна и Рикардиньо, който е играл с Дарлан в Гремио.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР