Лудогорец победи с лекота Царско село под дъжда в Разград

...
Лудогорец победи с лекота Царско село под дъжда в Разград
Коментари Харесай

Лудогорец с категоричен успех над Царско село в повторния дебют на Любо Пенев

Лудогорец победи с лекост Царско село под дъжда в Разград с 4:0, като по този метод " орлите " не престават да са водачи в efbet Лига.

Във 2-ата минута Текпетей стреля, само че след рикошет топката излезе в корнер. След това Вердон можеше да означи, като с глава би след центриране на Десподов. Имаше обаче засада. Последва чудесно подаване по земя от Пинас към Текпетей, само че ганайското крило се размина с топката.

В 41-ата минута Петър Атанасов стреля, само че Кахлина се намеси. В ответната офанзива Сотириу бе изведен зад отбраната и опита да трансферира Янко Георгиев. Вратарят се оправи, само че Сотириу отново би - в навън.

В края на първото полувреме двата тима се сдърпаха, откакто Кирил Десподов отстрани с топка Ален Стеванович, а халфът на Царско село понечи да спъне българина. Това не се хареса на Десподов, който реагира и двамата започнаха да се бутат край тъчлинията. Двата тима се скупчиха, а да отбрани Халилович се притече Иван Бандаловски, който издърпа Десподов. Звездата на " орлите " потегли да рита бранителя, само че се спря, а реферът Ивайло Ненков даде жълти картони на двамата българи, до момента в който Халилович остана без предизвестие. Покрай цялата блъсканица бе и Любослав Пенев, който с тяло опита да попречи на футболистите да продължат със пристрастеностите.

Лудогорец поведе в 56-ата минута. Тогава Кирил Десподов центрира от фаул, а Жосуе Са с глава прати топката в другия ъгъл на Янко Георгиев. След това домакините направиха красива офанзива, приключила с топовен изстрел на Пинас, избит от Янко Георгиев. В 66-ата минута Сотириу направи 2:0. Икоко стреля мощно, Георгиев не се намеси добре и от близо кипъреца не сбърка. В 74-ата минута Ману откри добре Десподов, чийто шут бе избит от голлинията.

Резултатът стана 3:0 десетина минути преди края. Точен бе Алекс Сантана, който разигра добре с Елвис Ману и с параболичен изстрел не остави шансове на Янко Георгиев. Крайният резултат оформи Кирил Десподов. Той се възползва от пресечена от Баджи топка и с прекрасен изстрел означи третото си попадение от началото на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР