Лудогорец победи Черно море с 1:0 в мач от 30-ия

...
Лудогорец победи Черно море с 1:0 в мач от 30-ия
Коментари Харесай

Минимален успех за Лудогорец в последното домакинство за сезона

Лудогорец победи Черно море с 1:0 в мач от 30-ия кръг на родния футболен хайлайф. В последния домашен мач на " орлите " Пиерос Сотириу означи победното попадение.

Двубоят стартира с минута безмълвие в памет на някогашния футболист на Лудогорец Джоди Лукоки, който умря по-рано тази седмица в Нидерландия.

Единственият прецизен изстрел през първата част бе дело на Евгений Сердюк. Нападателят се измъкна зад гъба на противниковата отбрана, само че изстрелът му от дребен ъгъл срещна крайници на Иван Дюлгеров.

След почивката домакините получиха дузпа. Пиерос Сотириу засече с глава центриране от корнер на Кирил Десподов. Топката срещна напречната греда, само че преди този момент се отклони в ръката на Евгений Сердюк. След намесата на ВАР възпитаниците на Анте Шимунджа получиха 11-метров углавен удар. Пиерос Сотириу откри резултата.

В идната офанзива футболистите на Илиян Илиев стигнаха до гол. Попадението на Евгений Сердюк обаче бе анулирано след намесата на ВАР поради нарушаване на Мазир Сула против Мануел Шол.

Вандерсон се появи в игра и взе капитанската лента от ръката на Кирил Десподов. По-рано тази седмица управлението на клуба заяви, че това ще бъде последният мач на бразилеца с екипа на разградчани.

Макар " моряците " да бяха по-активни на терена, те не стигнаха до гол. Загубата значи, че варненци изгубиха възможностите си за класиране за плейофа за присъединяване в Лигата на конференциите.

Лудогорец остава на върха в класирането с актив от 76 точки. Черно море заема 5-ата позиция в подреждането с 46 пункта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР