Лудогорец отпадна от Лигата на конференциите. На 1/16-финалите шампионът на

...
Лудогорец отпадна от Лигата на конференциите. На 1/16-финалите шампионът на
Коментари Харесай

Андерлехт отстрани Лудогорец от Лигата на конференциите след дузпи

Лудогорец отпадна от Лигата на конференциите. На 1/16-финалите първенецът на България отстъпи на Андерлехт след осъществяване на дузпи.

" Орлите " с минималното 1:0, само че в реванша Андерлехт водеше с 2:1 след приключването на постоянното време. В продължението разградчани останаха с човек по-малко, а при дузпите по този начин и не се разписаха.

Домакините поведоха в 13-ата минута на стадион " Лото Парк " в Андерлехт. Удар на Ислам Слимани излизаше в навън, само че след рикошет в крайници на Франко Русо, топката попадна във вратата на Серджио Падт.

Бернард Текпетей стреля в дясната греда в 22-рата минута. При добавката Франко Русо изпрати кълбото в противниковата врата, само че попадението не бе зачетено поради засада на аржентинеца.

След почивката белгийците удвоиха преднината си. Яри Весхарен получи подаване в наказателното поле от Ислам Слимани. Полузащитникът насочи компактен удар от дребен ъгъл за 2:0.

" Орлите " незабавно дадоха отговор на своя съперник и понижиха изоставането си в ответната офанзива. Игор Тиаго засече паралелно на голлинията подаване на Кирил Десподов.

Възпитаниците на Брайън Ример се пробваха да стигнат до успеха още в постоянното време. Изстрел отвън наказателното поле на Бенито Раман срещна напречната греда.

В първото продължение гостите останаха с човек по-малко на терена. Якуб Пьотровски получи втори жълт картон за прекъсване на рискова офанзива. Въпреки числения пасив разградчани стигнаха до дузпи.

Пипа пропусна първия 11-метров удар, а Лиор Рефаелов даде задатък на " виолетовите ". Барт Вербруген избави и осъществяването на Доминик Янков, до момента в който капитанът Ян Веронген също се разписа. Педриньо пропусна трета поредна дузпа за българския първенец, а Яри Весхарен постави точка на разногласието.

Останалите резултати:

Днипро - АЕК Ларнака 0:0 (0:1)
Партизан - Шериф Тираспол 1:3 (2:3)
Клуж - Лацио 0:0 (0:1)

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР