Лудогорец официално представи последните нови попълнения в отбора - Симон

...
Лудогорец официално представи последните нови попълнения в отбора - Симон
Коментари Харесай

Слуга: Ще покажем, че сме най-добрите

Лудогорец публично показа последните нови попълнения в тима - Симон Слуга и Рик Джонатан. Стражът, който идва от британския Лутън Таун, призна, че е подготвен да даде най-хубавото от себе си, с цел да помогне на Лудогорец да стане първенец.

"Знам доста неща за Лудогорец, те са единствено хубави. Знам, че са първенци последните 10 години. Това е клуб, който се развива непрекъснато и се бори непрекъснато за трофеи. За мен е чест и наслаждение да играя за подобен клуб ", съобщи Слуга.

"Знам, че конкуренцията на вратарския пост е доста огромна. Това е нещо хубаво. Знам за историята с Моци, който е пазил в един мач. От мен се изисква да си свърша работата и да дам най-хубавото от себе си.

"Знам обстановката с класирането, допускам, че ще бъде сложен полусезон, само че ние ще дадем най-хубавото от себе си и ще покажем, че сме най-хубавите. "

"Избрах Лудогорец заради доста аргументи. Чисто географски, Англия е по-близо, само че за мен е страховит късмет да играя в елита, да вземам участие в европейските шампионати, също така, това е необикновен клуб. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР