Лудогорец надигра Локо Пд с 3:0 във втората си контрола

...
Лудогорец надигра Локо Пд с 3:0 във втората си контрола
Коментари Харесай

Лудогорец сгази Локо Пд в Банско

Лудогорец надигра Локо Пд с 3:0 във втората си контрола преди сезона. Аржентинецът Матиас Тисера (10 и 25) и бразилецът Педро Нареси (50) вкараха за успеха на " орлите " в Банско, които бяха без 9 играчи. Сред титулярите попадна завърналият се румънец Дорин Ротариу и новопривлеченият немски бранител Марсел Хайстер. Треньорът Ивайло Петев пусна два разнообразни състава през двете елементи. До почивката първенците пропуснаха още 4-5 чисти положения, а на 2 пъти сториха това и " смърфовете ".
Петев беше удовлетворен след мача. Тимът му започва първи в Европа от родните тимове и на 11 юли ще гостува на Балкани (Косово).
" Този мач беше по-добър от предния с Марек, чисто игрово. И това беше нашата концепция. Нормално е, в предварителен интервал сме и не мисля, че сме изиграли някакъв страховит мач. Играчите бяха много по-свежи. И всеки се стараеше да си покаже капацитета. 11 юли е датата и би трябвало да сме подготвени за тогава. Дадохме на Спас Делев 20-30 минути, до момента в който за Кирил Десподов преценихме, че е по-добре да остане отвън групата и да влезе в идната инспекция.
Къса е паузата за шампионатите, само че такава е програмата на УЕФА. Трябва да използваме най-добре времето за подготовка и да сме подготвени ", съобщи Петев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР