Лудогорец мисли само за победа над Левски, това каза треньорът

...
Лудогорец мисли само за победа над Левски, това каза треньорът
Коментари Харесай

"Лудогорец" отива да победи "Левски", обеща Димитър Димитров

" Лудогорец " мисли единствено за победа над " Левски ", това сподели треньорът на първенците Димитър Димитров - Херо. Оптиният експерт за първи път ще изведе тима си в мач против директен противник за купата, като сблъкът на " Герена " е идната сряда.

" До дуела с " Левски " остават няколко дни и ние ще се подготвим по най-хубавия метод за срещата. Футболистите имат психическата настройка да победят " Левски ". Съвсем обикновено е ние да отидем точно с такава настройка и такава цел в София. Колкото и нескромно да звучи ние отиваме да победим " Левски " на негов терен ", сподели Димитров.

Опитният експерт приказва и за първия мач в Лига Европа, който е против " Истанбул Башакшехир " на 14 септември.

" Слаби тимове на тази фаза от шампионата няма, само че ние към този момент разузнаваме противника, имахме наши емисери на мача им с " Коняспор ". Това е доста мощен и първокласен тим с доста положителни футболисти ", добави Херо.



Шампионите показаха следващото си ново попълнение Рафаел Форстер, който стана третия нов за лятото след Хорхе Броун и Яцек Горалски. Димитров разкри, че бранителят от дълго време е подписал с " Лудогорец ", само че прехвърлянето е разгласен едвам в този момент.

" Говорих много на тази тематика, че трябваше да притеглим равностойни заместници на оснвони футболисти, които напуснаха нашия отбор. Радвам се, че Рафаел избра офертата на " Лудогорец ", той е футболист с качествата и съм сигурен, че ще ги покаже и тук. Запознат съм с неговия капацитет и персонално на мен ми харесва ", сподели Димитров.

Треньорът има вяра, че " Лудогорец " може да притегли и още нови футболисти.

" Надявам се да успеем да вземе и други нови футболисти, само че времето до края на трансферния прозорец е извънредно малко ", добави треньорът на първенците.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР