Лудогорец II заминава на 20 юни на подготвителен лагер в

...
Лудогорец II заминава на 20 юни на подготвителен лагер в
Коментари Харесай

Лудогорец II с три контроли на лагера в Смолян

Лудогорец II отпътува на 20 юни на предварителен лагер в Смолян, където ще изиграе три контроли.

Това заяви старши треньорът на тима Тодор Живондов. Засега са сигурни инспекциите с Родопа (Смолян) и Левски (Крумовград). Третият противник е дубълът на Ботев (Пловдив), само че срещата е под въпрос. Лагерът ще завърши на 30 юни.

Живондов ще заведе в Смолян група от 19 състезатели. Повечето са добре познатите имена от сезон 2021/2022. Сред тях няма да са Петър Георгиев, Хюсеин Кельовлуев и Александър Ганчев, които са на подготовка с представителния отбор на Шампионите в Австрия. Илкер Будинов и Тихомир Димитров пък са в редиците на новия член на елита Спартак Варна, където ще играят като преотстъпени. За Лудогорец II през новия сезон няма да се състезава Петко Цанков, чийто контракт изтече и няма да бъде възобновен. Новите момчета са Озан Ремзи, Димитър Господинов и Петър Кирев. Първите двама са от третия тим на клуба, воден от Захари Сираков. Пепи Кирев пък идва от групировката U17 със старши треньор Емил Георгиев, спечелилата шампионската купа в Елитната юношеска група до 17 години. Добра вест за Живондов е завръщането от ЦСКА 1948 на крайния бранител Димитър Илиев.

В този състав на Лудогорец II има единствено един футболист, който не е младеж на клуба – Бранимир Костадинов. Ние ще продължим да разчитаме на неговия опит и през новия сезон. Имаме добре построен проект за подготовка. Ежедневно се обмислят всевъзможни изобретателни решения по какъв начин младите футболисти да усъвършенстват непрестанно самостоятелните си качества, като израства и тимът. Целта е ясна – да развием колкото се може повече играчи до равнище, което се доближава до условията на първия отбор. Естествено и да се представим мощно в шампионата на Втора лига, разяснява Тодор Живондов.

След лагера в Смолян Лудогорец II ще се готви една седмица въз основата в Разград. Предвидено е на нея да бъде изиграна контрола с Добруджа (Добрич). След това отборът ще започва присъединяване си в шампионата на Втора лига.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР