Ловецът на бежанци Динко Вълев беше изнесен от ареста в

...
Ловецът на бежанци Динко Вълев беше изнесен от ареста в
Коментари Харесай

Динко напусна ареста в Първомай в линейка

" Ловецът на бежанци " Динко Вълев беше изнесен от ареста в Първомай с кола за спешна помощ, заяви bTV.

По непотвърдена информация Динко се спънал и паднал. Вълев имал и проблеми с кръвното налягане, което наложило да бъде изведен от ареста в Първомай с кола за спешна помощ.

Това станало малко откакто Районната прокуратура в Първомай реши Динко да бъде арестуван в ареста за период до 72 часа. Срещу Динко към този момент има и повдигнато обвиняване за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди и разваляне на непознато имущество. Обвинението гласи, че Динко е нанесъл два удара с пестник на собствен бизнес сътрудник и му счупил телефона.

 Динко още веднъж в ареста след побой в Първомай
Динко още веднъж в ареста след побой в Първомай

Пребил търговец в хотел след спор

Стана ясно обаче, че подателят на жалбата против Динко е отдръпнал показанията си. Информацията е доказана от юриста на Вълев.

По думите на бранителя на Динко ставало въпрос за машинация, а клиентът му бил жертвата от цялата обстановка. Въпросният търговец се обадил на Динко и му споделил, че желае да продаде камион си. Вълев отишъл до Първомай, изминавайки 400 километра. Когато се срещнал с търговеца обаче той бил пийнал и му споделил, че се майтапи и в действителност няма камион за пласиране. Тогава Динко се ядосал и счупил телефона за жалбоподателя. Адвокатът на Динко изясни и че Вълев към този момент е закупил нов телефон на търговеца.

 Освободиха от ареста Динко,
Освободиха от ареста Динко, " ловеца на бежанци "

Набил служащ

Припомняме, това е следващия път, в който полицията задържа Динко. На 13 юли, четвъртък, стана ясно, че Вълев още веднъж е бил арестуван за 24 часа по сигнал на него чиновник, който твърдеше, че Динко го е пребил. По-рано тази година имаше и информация, че Динко е пребил приятелката си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР