Ловецът на бежанци Динко отклони вниманието си от нелегалните емигранти

...
Ловецът на бежанци Динко отклони вниманието си от нелегалните емигранти
Коментари Харесай

Динко към златотърсачките: Заради вируса ще умрете от глад!

Ловецът на бежанци Динко отклони вниманието си от незаконните емигранти и се нахвърли на златотърсачките, видя HotArena.

Според него ограниченията против COVID-19 ще се отразят на живота на девойките, привикнали богати господа да ги водят по заведения и клубове. Динко се самозаписа на видео в колата си, откъдето направи послание към всички златотърсачки. 

" В момента няма заведения, няма нощни заведения и вие ще умрете от апетит ", обърна се той. Във очевидно доста положително въодушевление Динко изиска в този момент да види фотоси на златотърсачки от някое от вървежните заведения, където ги е завел на вечеря богат господин. 

" Какво ще вършиме, не знам, би трябвало да се бесите. Това е доста неприятно, което ви се случва, но доста се кефя, тъй като в този момент се вижда коя жена е почтена и коя не ", разсъждава Вълев, придружавайки думите си с няколко нецензурни изречения. " Освен да ви пожелая прекрасен уикенд, да си стоите на топло и да си пишете по телефоните, нищо не може да извършите ", споделя още Динко и прецизира, че в този момент и секструженичките си ще изгубят работата си, тъй като клиентите им ще се тормозят да не са били с някой различен, притежател на ковид, написа България през днешния ден.

Само за часове видеото на Динко доби всеобща известност. В същото време той скандализира с други две клипчета, на които се вижда здрав ваучър и оркестър. Веселбата е във вихъра си, макар ограниченията против вируса. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР