Ловецът на бежанци Динко е дал 5000 лева на фолкпевицата

...
Ловецът на бежанци Динко е дал 5000 лева на фолкпевицата
Коментари Харесай

Динко даде 5000 лева на Дебора

Ловецът на бежанци Динко е дал 5000 лв. на фолкпевицата Дебора, с цел да направи последната си ария, написа в. "България Днес ".

Мачото направил този жест към брюнетката изцяло безплатно, защото изпитвал мощни благосклонности към нея.

Двамата се сближиха около присъединяване им в последното издание на "Биг брат " и другарските им връзки продължиха и след предаването.

"Динко доста си я хареса. Когато Дебора беше в болница, той беше единственият от съквартирантите, който й се обаждаше, с цел да я чуе по какъв начин се усеща. Само той отиде персонално до болничната й стая, с цел да се увери, че положението й се усъвършенства. След това продължиха да се чуват постоянно и да си приказват по телефона ", описаха пред вестника близки на двамата.

При един от диалозите Дебора споделила, че приготвя нова ария, и тогава лампичката в главата на Динко светнала, че може да помогне на изпълнителката. Той й дал сериозната сума, с цел да осъществя плана си. В знак на признателност Дебора го поканила да взе участие във видеоклипа към парчето, което е отдадено на злобарите, унищожили я от рецензии след присъединяване й в риалити шоуто.

В текста на песента е включен и паметният лаф "дърто чукало ", който Ловеца на бежанци използваше в къщата.

През последните седмици настойчиво се приказва, че Динко и Дебора са повече от другари и имат интимни връзки, само че няма безапелационни доказателства, че това е истина, заради което информациите остават в областта на слуховете.

След като прекара близо месец в неврологията на столична болница, певицата посреща новата година като напълно нов човек. Риалити героинята се усеща като преродена. Дебора към този момент не получава паникатаки и от дълго време е не запомнила за чашката. Близки до певицата описват, че към този момент повече от два месеца фолкфурията не е близвала никакъв алкохол, а паникатаките към този момент са в предишното.

Още от началото на годината Дебора възобнови клубните си участия и последователно се връща към естествения метод на живот. Фолкпевицата беше мощно разочарована, че в предаването я изкараха алкохоличка, а изпиването на няколко чаши изясни с това, че желала да пребори терзанието си от влизането в къщата на "Биг брат ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР