Ловец на НЛО е публикувал доста странно видео, в което

...
Ловец на НЛО е публикувал доста странно видео, в което
Коментари Харесай

Сензационно: Огромно оранжево НЛО е превозено с камион до "Зона 51" ВИДЕО

Ловец на НЛО е разгласил много необичайно видео, в което може да се види "извънземен транспортен съд ", който е превозен наоколо до мистериозната "Зона 51 ", оповестяват международните издания.

Видеото демонстрира чудноват обект с форма на диск. Той е завързан за корпуса на огромен камион. Но заради обстоятелството, че видеото е с неприятно качество, е доста проблематично да се твърди какъв тъкмо е обектът.

Скот Уоринг в своя блог споделя за това какво изобретение е направил. Той също по този начин акцентира, че всички, които са видели това, са шокирани. Уфологът допуска, че обектът има извънземен генезис.

Уоринг е добавил, че това не е първият път, когато НЛО се транспортира по този метод. Ако по пътищата няма военни камиони или полицейски коли, тогава сходни транспорти притеглят доста по-малко внимание. Особено значимо е да не се притегля публичното внимание, в случай че обектът би трябвало да бъде превозен на малко разстояние.

Освен това известният уфолог е добавил, че най-вероятно обектът ще бъде ориентиран към Зона 51 (американски свръхсекретен боен подготвителен полигон), само че в това време той не дава никакви доказателства за думите си.

Заснетият неидентифициран летящ обект, съгласно експертите, може да е просто голяма палатка или заслон. Експертите са описали протичащото се като парейдолия. Това е феноменът на различаване на предмети в изцяло разнообразни обекти. Същото мнение споделят и представители на НАСА, които или в действителност нямат нищо общо с НЛО, или се пробват деликатно да скрият всичко от обществеността и любопитните „ експерти “.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР