Love Island All Stars ще бъде разтърсено от голяма драма,

...
Love Island All Stars ще бъде разтърсено от голяма драма,
Коментари Харесай

Първото повторно свързване на ITV Love Island All Stars, засегнато от голяма драма, тъй като пръстите на краката ви стъпват

Love Island All Stars ще бъде разтърсено от огромна драма, защото първото наново свързване стартира по време на епизода в петък.

Новата бомба Джошуа е освободен, което значи, че той може да избере всяко момиче, с което желае да се свърже. След това на девойките ще бъде разрешено да вземат свои лични решения за това с кого желаят да си партнират. Изглежда обаче, че изборите ще провокират неспокойствие сред островитяните.

Чисто новата поредност All Stars се появи по екраните тази седмица и към този момент беше изпълнена с драма. Бивши звезди от Love Island се насочиха към Южна Африка, с цел да влязат във вилата на All Stars, търсейки втори късмет за любовта. И въпреки всичко в подиуми, излъчени по-късно довечера, едно момиче ще разроши пера.

Докато избира, тя споделя: „ Свързвам се с това момче, тъй като момчето, което евентуално бих избрала, към този момент е взето… “ Кой стоеше на пръсти и по какъв начин ще се развие остатъкът от вечерта за островитяните в този момент, когато се основават нови връзки?

Това няма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР