Лоша новина за феновете на Шакира. Певицата отложи началото на

...
Лоша новина за феновете на Шакира. Певицата отложи началото на
Коментари Харесай

Шакира отложи началото на европейското си турне

Лоша вест за почитателите на Шакира. Певицата отсрочи началото на европейското си турне. Латино дивата не е във форма и се постанова да анулира първите дати от турнето си, което трябваше да стартира на 8 ноември, заяви тя в обществените мрежи.

„ По време на последните подготовки повредих гласните си струни и лекарите ме посъветваха да дам отмора на гласа си, с цел да избегна затруднение, което би могло да ми попречи да се върна на сцената. Съкрушена съм, че би трябвало да пропусна първия си концерт в Кьолн, Германия.

Толкова обичам немските си почитатели и нямах самообладание да споделя този първи концерт с вас”, написа певицата в профила си в „ Инстаграм”.

Шакира прецизира, че екипът й към този момент работи по установяване на друга дата за концерта, който твърди, че ще бъде „ най-добрият”.

Що се отнася до останалата част от турнето, приятелката на испанския футболист Жерар Пике се надява да може бързо да се върне на сцената.

„ Сега се съсредоточвам върху лекуването си, с цел да бъда в добра форма още за концерта в Париж на 10 ноември, ако лекарите ми дадат зелена светлина, написа тя преди да благодари на почитателите си за тяхната поддръжка и любов.

A post shared by Shakira (@shakira) on Nov 7, 2017 at 2:29am PST
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР