Лош инцидент помрачи настроението на светската репортерка на „Телеграф“ и

...
Лош инцидент помрачи настроението на светската репортерка на „Телеграф“ и
Коментари Харесай

Кучето на Елизабет Методиева я спасило от обир

Лош случай помрачи настроението на светската кореспондентка на „ Телеграф “ и носителката на няколко трофеи за хубост Елизабет Методиева, пишат от изданието. Миналата вечер апаши са създали опит да влязат в дома на брюнетката, само че кученцето й я събудило и предотвратило влизането на апашите. „ Много се уплаши.

Чух, че кучето лае и станах. Правеха опит да влязат и дърпаха бравата “, разкрива пред„ Телеграф “ Елизабет. Светската кореспондентка е признателна, че лаят на другояче дребното чихуа-хуа я стреснало и по този начин с крясъци съумяла да уплаши нарушителите и те бързо поели из входа на блока, като се пренесли на различен етаж. Нощта на носителката на купата „ Лейди България “ е минала в боязън и смут, че крадците може да се върнат още веднъж. Най-възмутена Бети се оказа от полицията, която не взела никакви ограничения по случая.

„ Веднага се обадих на незабавен център 112 и ме увериха, че е изпратен екип на Полиция...до 2:50 нямаше и диря от органите на реда...Обадих се наново и ми споделиха,че е предаден сигнала, след което ми затвориха телефона...същото се повтори в 3:11...3:30 още няма полиция... “, написа в обществените мрежи и добавя:

„ Мили служител на реда,това на следващия ден може да е вашата щерка...Ето по тази причина има изнасилени, убити и пребити хора “, последна е миската.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР