ЛОС АНДЖЕЛИС - Собственик на жилище от Средния град каза,

...
ЛОС АНДЖЕЛИС - Собственик на жилище от Средния град каза,
Коментари Харесай

Собственик на жилище от Средния град стреля по бъдещи обирджии

ЛОС АНДЖЕЛИС - Собственик на жилище от Средния град сподели, че е мислил, че ще почине, откакто група обвинени са извадили револвери против него, до момента в който той се доближил до дома му през уикенда-- и опитът за грабеж е сниман от камерите за наблюдаване на дома му.

Ужасяващият случай е станал към 19:30 часа. в събота, 4 ноември. Собственикът на къщата се вижда на камерата да се доближава до къщата си, с пиво в ръка, вадейки ключовете си от джоба си.

След това се вижда човек, облечен в напълно черни облекла втурвайки се към него откъм гърба. Собственикът на къщата сподели пред FOX 11, че по това време е носил слушалки, „ което в никакъв случай не трябваше да върша, и просто почувствах някой да тича зад мен. Насочи револвер към мен. “

ПРЕДЛОЖЕНО:

Видеото демонстрира, че всичко се е случило за секунди. Собственикът хвърли питието си по обвинения, който избяга. Собственикът на къщата беше забелязан на камера, след което извади револвер от колана си и откри огън. Той сподели, че има позволение за прикрито носене.

Друг ъгъл на камерата сподели, че в действителност има двама хипотетични причинители. Те прескочиха оградата на предния двор на дома, до момента в който притежателят вървеше от колата си към входната врата. Изстрелите изплашиха и двамата.

Собственикът сподели на FOX 11, че не е сигурен дали е блъснал някой от тях.

Полицейското ръководство на Лос Анджелис сподели, че отделът проверява опит за обир.

Собственикът на къщата сподели, че се надява нещо като това, което му се случи в събота, да не се повтори.

„ Ако някой различен се опита да пристигна, ще почине за опит да влезе в тази къща ", сподели той. „ Имаше един изстрел за влизане и това беше. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР