ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Насилствената престъпност като цяло в Лос

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Насилствената престъпност като цяло в Лос
Коментари Харесай

Насилствената престъпност в Лос Анджелис е намаляла през 2023 г. Но властите се притесняват, че градът се възприема като несигурен

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Насилствената престъпност като цяло в Лос Анджелис е намаляла с повече от 3% през 2023 година, споделиха чиновници в сряда, макар схващането, че вторият по величина град в нацията не е безвреден.

Крещящи заглавия и шокиращи видеозаписи на грабежи с разтрошаване и присвояване, при които десетки хора влизат в първокласен магазин и стартират всеобщо да крадат, подтикнаха някои Жителите на Калифорния би трябвало да се опасяват да пазарят – макар спада с 33% в сходни закононарушения в Лос Анджелис след образуването на районна работна група през август.

„ Нашият ангажимент е да се оправим с това усещане “, сподели шефът на полицията в Лос Анджелис Мишел Мур по време на конференция дружно с кмета Карън Бас.

Пресконференцията в сряда идва, до момента в който цивилният ръб на полицейските комисари ревизира краткотрайни претенденти за шефове, които да заменят Мур, който ненадейно разгласи пенсионирането си по-рано този месец. Той ще се отдръпна в края на февруари, само че ще остане като ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР