Лорис Кариус използва профила си в Инстаграм, за да отговори

...
Лорис Кариус използва профила си в Инстаграм, за да отговори
Коментари Харесай

Кариус към хейтърите: Съжалявам ви!

Лорис Кариус употребява профила си в Инстаграм, с цел да отговори на критиците след следващата си странна неточност. Късно нощес в среща от влиятелния шампионат International Champions Cup немският пазач бе на косъм от още един непонятен гол, който да тежи на плещите му.
Желан от Клоп обърна " Ливърпул " за едно полувреме (ВИДЕО) "Борусия " Дортмунд победи с 3:1 в International Champions Cup
" Ливърпул " загуби с 1:3 от " Борусия " Дортмунд, само че още в първите минути на срещата Кариус изуми с доста неразчетено деяние. Той излезе от наказателното си поле, с цел да почисти една дълга топка, само че вместо това я постави на крайници на Максимилиан Филип. За шанс на стража, нападателят на " жълто-черните " не съумя да улучи рамките на вратата.

След мача ядосаният Кариус написа: " До тези, които се радват на непознатите провали и премеждия, скърбя ви! Каквото и да става във вашия живот, не би трябвало да изпитвате толкоз яд и ненавист. Моля се това да премине и да ви се случват единствено положителни неща. ", гласи обявата на 25-годишния немец.

Кариус стартира предсезонна подготовка с мърсисайдци след двете си фрапантни неточности във финала на Шампионската лига, изгубен с 1:3 от " Реал " Мадрид.
Кариус загря за новия сезон с шампионска издънка (ВИДЕО) Вратарят на "Ливърпул " още веднъж сподели "умения "
Юрген Клоп обаче притегли Алисон от " Рома " с рекорден трансфер и по всяка възможност Кариус ще би трябвало още веднъж да привиква със статута си на запаса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР