Лондонското дерби между Арсенал и Тотнъм Хотспър ще започне по-рано

...
Лондонското дерби между Арсенал и Тотнъм Хотспър ще започне по-рано
Коментари Харесай

Лондонски трибой за подписа на халф от Милан

Лондонското дерби сред Арсенал и Тотнъм Хотспър ще стартира по-рано преди сезон 2019/20, откакто и двата отбора са се вкопчили в концепцията да закупят полузащитника на Милан Франк Кесие. 22-годишният котдивоарец е желан и от различен лондонски отбор – Уест Хем.

Кесие има 12 гола в 71 мача за „ росонерите” след прекараните два сезона в Милано, само че все пак не съумя да убеди до дъно, че би трябвало да резервира мястото си на „ Сан Сиро”. Италианският Corriere dello Sport твърди, че италианският исполин ще се опита да продаде халфа през лятото, с цел да може да си набави пари за закупуването на други футболисти.

Арсенал, Тотнъм и Уест Хем са трите най-свързвани клуба, които да вземат Кесие, а британското трио няма да се откаже до края на лятото да притегли халфа. Към този миг в пространството не циркулира точна сума, която да въплъщава качествата на Кесие, само че се чака Милан да се раздели с него за 30 милиона евро. Играчът има още две години по своя договор с отбора от Северна Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР