Лондонският Челси е уверен, че ще спечели борбата за подписа

...
Лондонският Челси е уверен, че ще спечели борбата за подписа
Коментари Харесай

Челси ще троши трансферни рекорди и ще взима Санчо

Лондонският Челси е убеден, че ще завоюва битката за подписа на офанзивния британски футболист на Борусия Дортмунд – Джейдън Санчо, с Ливърпул и Манчестър Юнайтед. 19-годишният състезател се показва чудесно за германците след прехвърлянето му през 2017-а година от Манчестър Сити.

Серия от дисциплинарни нарушавания през този сезон направиха по този начин, че Борусия Дортмунд се разгневи на Санчо и възнамерява да продаде своя футболист, до момента в който може да му вземе сериозна сума пари. Юнайтед, Ливърпул и Реал Мадрид са тимовете, които са считани за кандидати №1 за младежа, който се чака да закове 100 милиона паунда трансферна сума.

Челси възнамерява да счупи своя трансферен връх, предлагайки въпросната сума пари, а очакванията на „ сините” са отличните връзки на играча с Калъм Хъдсън-Одой и Тами Ейбрахам от британския народен тим.

Отборът на Франк Лампард ще би трябвало да изчака до лятото, с цел да се случи тази договорка, защото още има наказване за прехвърляния към тима от „ Стамфорд Бридж”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР