Лондонската полиция е провела мащабна операция срещу криминални лица, използвали

...
Лондонската полиция е провела мащабна операция срещу криминални лица, използвали
Коментари Харесай

Мащабна операция: Над 400 арестувани в Лондон, използвали приложение за криптирани съобщения

Лондонската полиция е провела огромна интервенция против престъпни лица, употребявали приложението за криптирани известия " Енкрочат ", като с помощта на напъните на проверяващите са били хванати стотици нарушители, в това число и знакови фигури от незаконния свят, съобщи ДПА. 
Полицията съобщи, че от началото на интервенцията с кодовото име " Итърнъл " през март 2020 година до момента 426 души са били наказани на отнемане от независимост. Присъдите им възлизат на общо  3722 години затвор. 
Британската национална работа за битка с престъпността е провела още една интервенция против нарушители, употребявали " Енкрочат ", под кодовото наименование " Венетик ". В резултат на следствените дейности по идентифициране на престъпни лица, откриване на убийства и секване на търговията с опиати, над 1200 души към този момент са в пандиза.
В хода на интервенция " Итърнъл " са били задържани 924 души, като против 784 от тях са били повдигнати обвинявания, а 426 към този момент са наказани. Освен това са били конфискувани три тона опиати и 49 броя огнестрелни оръжия. 
В рамките на интервенцията " Венетик " са били задържани 3100 обвинени, а повдигнатите обвинявания са 1867.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР