Лондончани чакаха на дълги опашки рано тази сутрин, за да

...
Лондончани чакаха на дълги опашки рано тази сутрин, за да
Коментари Харесай

Лондончани чакаха на опашки под дъжда преди очакваното затягане на мерките за карантина

Лондончани чакаха на дълги опашки рано тази заран, с цел да закупят артикули от първа нужда като бутилирана вода и консервирани храни преди предстоящото стягане на ограниченията за преодоляване на епидемията от новия ковид, предадоха Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

Репортери на организацията са преброили над 100 души, чакащи под дъжда, преди отварянето на супермаркет на Сейнсбърис в английската столица, а опашката пред различен магазин от същата верига се е извивала към постройката.

Как да подсилим имунната система по време на пандемията от ковид

Премиерът Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е и най-големите вериги магазини във Англия, в това число Теско, Сейнсбърис, Асда и Морисънс, приканиха жителите да не натрупат ресурси, само че апелите не бяха чути.

Търсенето на консервирани храни доближи такива нива, че онлайн магазинът Окадо, пионер в региона на интернет извършването на покупки, беше заставен да забрани регистрацията на нови консуматори. Уеб трафикът на уеб страницата му набъбна няколко пъти.

Повечето супермаркети във Англия към момента одобряват поръчки онлайн, само че те ще бъдат доставени със забавяне до 3 седмици, отбелязва Ройтерс.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР