Лондон. Еди Хърн все още таи надежда, че двубоят между

...
Лондон. Еди Хърн все още таи надежда, че двубоят между
Коментари Харесай

Еди Хърн: Ако Фюри не разреши проблемите си, Джошуа излиза срещу Усик

Лондон. Еди Хърн към момента таи вяра, че дуелът сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа може да се случи на 14-ти август в Саудитска Арабия. Ако това обаче не стане и на Фюри се наложи да се бие с Дионтей Уайлдър, Хърн счита да мине към проект " Б " до края на седмицата. А най-вероятният подобен проект за Джошуа е наложителната му отбрана на купата от WBO против Александър Усик.

" Фокусирали сме се върху проект " А ". В момента мислим единствено за Тайсън Фюри и се надявам двамата да се срещнат на 14-ти август. Нещата доста се трансформираха през вчерашния ден и в този момент мислим за проект " Б ". Имам няколко разновидността, само че най-вероятно ще бъде наложителната отбрана против Александър Усик.

В момента обстановката е такава, че в случай че от тима на Фюри не разрешат проблемите си до края на седмицата, няма да имам различен избор с изключение на да диря различна борба. Ей Джей желае да се бие това лято. Усик е наложителен кандидат. Имаме и още 2-3 разновидността. Но би било ужасно, в случай че успеем да защитим купите и да ги запазим за дуел с Фюри, евентуално през декември ".

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР