Лондон е най-предпочитаната дестинация за коледните празници от хората по

...
Лондон е най-предпочитаната дестинация за коледните празници от хората по
Коментари Харесай

Българите предпочитат Коледа във Виена

Лондон е най-предпочитаната дестинация за коледните празници от хората по света, само че за българите обичано място е Виена. Това демонстрира карта, основана въз основа на данни за търсенията в Гугъл по постоянно срещани основни думи за това къде желаят жителите на дадена нация да са на Рождество Христово.

От нея излиза наяве, че българите най-често избират да честват в австрийската столица поради обилната ѝ декорация и тематичните базари. Виена обаче остава на второ място по известност измежду туристите. Оказва се, че по-голямата част от света желае да означи най-светлото време от годината в Лондон.

Търсения като “Коледа в Лондон ” и “какво да върша в Лондон за Коледа? ” са преди всичко в 20 страни, в това число Испания, Нидерландия, Канада и Австралия. Австрийската столица е желана в 15 страни, в това число Италия, Германия и Съединени американски щати.

Бронзовите оценки си поделят Ню Йорк и Париж, които са преди всичко в осем страни. Те са следвани от Будапеща - четвърта в международната класация и най-популярна в шест страни.

Мадрид и Прага са предпочетени от три народи, което им отрежда петата позиция, а Брюксел и Токио са шести, като са мечтана дестинация за Коледа в едвам две страни.

На седмо място в световната ранглиста по търсения се подреждат три немски града - Берлин, Мюнхен и Нюрнберг. Компания им вършат Амстердам, Копенхаген и Страсбург. Всички те са преди всичко в единствено по една страна.

Картата е основана от Cloudwards.net, уеб страница, чиято цел е да прави одит на софтуери и принадлежности за отбрана на персоналните данни. Резултатите сочат още, че европейците са склонни да останат в Европа по време на Коледа, като избират близки дестинации като Виена (на първо място в 11 европейски държави) и Будапеща (на първо място в пет страни от Стария континент).

За британците мечтаната дестинация за зимна отмора е Прага, за Франция - Брюксел, за Португалия - Париж, а за Австрия - Нюрнберг. За разлика от тях, доста от почиващите в Канада, Съединени американски щати и Австралия са щастливи да пътуват надалеч от вкъщи за мечтаното коледно посрещане, демонстрират данните.

В Латинска Америка Ню Йорк е общият победител с осем страни, в това число Мексико и Перу, които го дефинират като дестинация номер едно. Но в Хондурас, Колумбия и Аржентина пожеланият избор е Мадрид, до момента в който в Чили и Бразилия това е Париж, а в Парагвай - Лондон, сочат още данните от търсенето.

В Азия Лондон се оказва по-популярен и заема първото място в страни като Индия, Кувейт, Южна Корея и Индонезия. Тук Париж също печели няколко гласа, като най-търсената коледна дестинация в Япония, Тайван и Филипините.

Междувременно Тайланд е единствената азиатска страна на картата, която избира да остане по-близо до дома, поставяйки Токио като своя най-предпочитан избор в данните за търсене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР