Локомотив София приема ЦСКА 1948 в първи полуфинален мач от

...

„Железничарите" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Локомотив София приема ЦСКА 1948 в първи полуфинален мач от" onerror="this.src='https://novini247.com/news.jpg?4'"/>

Коментари Харесай

Локо София ще търси реванш от | BGNES

Локомотив София приема ЦСКА 1948 в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България по футбол. Срещата сред двата отбора е през днешния ден, 26 април, от 18:30 часа на стадиона в квартал „ Надежда “.

„ Железничарите “ не помнят с нищо хубаво последния дуел сред двата състава, който се игра на Националния празник 3 март и приключи по позорен метод за локомотивци – загуба с 0:6. След края на дуела старши треньорът на Локомотив Станислав Генчев бе обект на апели за оставка от някои почитатели, които не желаеха пояснение за слабата игра и от самите футболисти. Все отново, столичният отбор усъвършенства представянето си както в шампионата, по този начин и за Купата, където стигна до последните четири след трагичен триумф над Славия с 2:1. Късен гол за състава на Генчев осъществя Мартин Райнов.

От своя страна ЦСКА 1948 измъкна успеха против Арда в 1/4-финалите след гол от дузпа на Педриньо във второто продължение. „ Червените “ са в серия от пет следващи триумфа във всички шампионати, като се утвърдиха на третото място в класирането на Първа лига с 57 точки – с девет повече от четвъртия и петия в таблицата надлежно Черно море и Левски, три кръга преди края на постоянния сезон. Спечелването на Купата ще маркира мощния сезон за отбора на Тодор Янчев, който сподели доста усъвършенстване и неизменност в играта през тази акция.

„ И двата полуфинала чакам да бъдат оспорвани. По-добрият ще победи. В последна сметка подобен е регламентът. Готвим се и за двата мача. Приемаме го какъвто е регламентът и гоним задачите си. Винаги е хубаво, когато победиш даден противник. Този мач от шампионата е в историята и няма да има нищо общо с тези два конфликта. Изобщо не си мислим, че откакто сме ги победили с 6:0 ще минем без спънки. Всичко зависи от нашия тим, по какъв начин ще подходим в утрешния мач и в идващия дуел. Ивайло Чочев няма да можем да го използваме в идния конфликт, както него, по този начин и още един-двама. Локомотив София също желае да играе край. Ще бъдат сложни и двата мача. Играчите живеят с концепцията да играем край “, сподели Янчев на конференцията си преди срещата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР