Локомотив София направи равенство 1:1 у дома със Славия в

...
Локомотив София направи равенство 1:1 у дома със Славия в
Коментари Харесай

Равенство в столичния сблъсък между Локомотив София и Славия

Локомотив София направи тъждество 1:1 вкъщи със Славия в мач от 33-ия кръг от Първа лига.

В петата минута Ертан Томбак можеше да си вкара автогол в опита си да почисти топката при центриране в наказателното поле.

Домакините поведоха в резултата в 24-ата минута след удар от фаул на Дейвид Малембана, който трансферира стената и изненада вратаря Николай Кръстев.

Минута преди почивката Тони Тасев центрира от фаул, само че Владимир Николов стреля с глава в тялото на вратаря Бубакар Гайе, който отби кълбото. То доближи до Натан Гасама, само че бранителят на " белите " не съумя да насочи удар на единствено 3-4 метра от вратата на Локомотив.

След почивката Славия опита да притисне домакините в търсене на изравняването, само че нямаше чисти голови положения пред вратата, защитавана от Бубакар Гайе. В 64-ата минута удар на Тасев беше блокиран, а центриранията в наказателното поле на " червено-черните " не доведоха до рискови обстановки.

В 85-ата минута влезлият като запаса Иван Минчев изравни резултата. Лекувалият травма халф получи топката от Тасев, стреля топката се отби в бранител на домакините и влезе във вратата на домакините.

Две минути преди края на постоянното време Селсо Рапосо влезе рисково в краката на Тони Тасев и получи втори жълт и надлежно червен картон.

Това е първо тъждество сред двата тима в последните 19 дуела. Славия остава любимец за седмото място в елита, което дава право на плейоф за класиране в Лигата на конференциите, до момента в който Локомотив остава на девета позиция в подреждането.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР