Локомотив (София) е на път да осъществи силен изходящ трансфер.

...
Локомотив (София) е на път да осъществи силен изходящ трансфер.
Коментари Харесай

Локо трансферира Франса в Китай

Локомотив (София) е на път да реализира мощен произлязъл трансфер. " Червено-черните " се чака да продадат нападателя си Карлос Франса в Китай. Тим от локалния хайлайф, чието име към този момент се пази в загадка, желае бразилеца в редиците си и двете страни към този момент са провели първични диалози.

Франса има контракт с Локо до 30 юни 2024 година Той пристигна в " Надежда " през лятото на 2022-а, като беше притеглен от някогашния към този момент старши треньор Станислав Генчев.

За този интервал Франса записа 56 мача за " железничарите ", в които вкара 8 попадения. Веднага се трансформира в съществена фигура при столичани и любим на почитателите.
 Дончич: На Локо (София) в никакъв случай няма да откажа, ще се борим за Лигата на конференциите
Дончич: На Локо (София) в никакъв случай няма да откажа, ще се борим за Лигата на конференциите

Ето какво сподели

Ако обаче в " Надежда " желаят да вземат пари за него, ще би трябвало да го продадат в този момент, тъй като през юни следващата година става свободен сътрудник, а от януари ще може да подписва прелиминарен контракт и да води договаряния с всеки клуб.

Освен с него Локомотив (София) възнамерява да се раздели и с още най-малко трима - двама чужденци и един българин. В замисимост от напускащите, ще се работи и по селекцията. Приоритет там ще е привличането на централен бранител с десен крайник и нападател, който да размени Франса.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР