Локомотив (Пловдив) се изправя срещу Берое в последен двубой от

...
Локомотив (Пловдив) се изправя срещу Берое в последен двубой от
Коментари Харесай

Тракийско дерби затваря 23-ия кръг на efbet Лига

Локомотив (Пловдив) се изправя против Берое в финален дуел от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30 часа.

Двубоят опълчва петия и тринадесетия във краткотрайното класиране на шампионата. Двата отбора преследват радикално разнообразни цели. Локомотив се надява да се добере до четвъртото място и европейските клубни шампионати, до момента в който задачата пред Берое е да резервира мястото си в елита.
 Локомотив (Пловдив) открива Южната естрада през новия сезон
Локомотив (Пловдив) открива Южната естрада през новия сезон

Вижте детайлности

" Смърфовете " бяха изравнени по точки от Левски след триумфа на " сините " против Ботев (Враца) и това в допълнение ще би трябвало да окуражи възпитаниците на наставника Александър Томаш. Евентуален триумф би дал спомагателна мотивация на пловдивчани преди дербито с Ботев (Пловдив) в идващия кръг.

Берое не се намира в най-хубавата си форма и от подновяването на шампионата старозагорци към момента са без триумф. В три от четирите си срещи те изгубиха, а в една приключиха наедно.

Главен арбитър на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Дениз Соколов и Костадин Тановчев. С ВАР ще се занимават Никола Попов и Димитър Русев. Делегат на БФС е Станислав Вълков, а работата на реферите зорко ще следи Кольо Данев.
 Берое се върна 6 години обратно
Берое се върна 6 години обратно

През сезон 2016/17 заралии приключват в долната половина на таблицата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР