Локомотив (Пловдив) представи новия старши треньор на тима Александър Томаш.

...
Локомотив (Пловдив) представи новия старши треньор на тима Александър Томаш.
Коментари Харесай

Локомотив си избра Томаш за нов треньор

" Локомотив " (Пловдив) показа новия старши треньор на отбора Александър Томаш. Той размени на поста подалия оставка Александър Тунчев. Срещу ЦСКА-София отборът бе воден от клубното великолепие Христо Колев-Бащата.

" Разговаряхме една седмица с двама представители на клуба. Много елементарно се разбрахме, тъй като упоритостите ни съответстват. Заедно ще вървим нагоре. " Локомотив " подвигна много равнището в последните години и няма да е елементарно, само че не се тормозя. Аз и моят екип сме отдадени напълно на идеята на " Локомотив ", сподели Томаш на конференция.

Той добави, че управлението на клуба, което е ново на процедура, откакто преди дни стана ясно, че Христо Крушарски се отдръпва, имало за цел Локо да стане тим на средноевропейско равнище. Стъпка по стъпка нещата щели да се получат.

" Аз съм сантиментален треньор. Предпочитам моят тим да има топката и да нападна. В 90 % от мачовете желая да бъдем преобладаващият тим на терена ", сподели още някогашният ментор на " Банско ", " Верея ", " Берое " и " Етър ".

В екипа на новия треньор влизат добре познатите му помощници Константин Мирчев и Тодор Кючуков.

" Новите притежатели ми предложиха 5 или 7 години контракт. Но на този стадий подписахме двегодишен контракт да забележим дали ще си паснем ", сподели Томаш.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР