Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА - София с 1:0. Срещата бе

...
Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА - София с 1:0. Срещата бе
Коментари Харесай

Локомотив удари като гост ЦСКА - София при 17-годишните

Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА - София с 1:0. Срещата бе от 14-ия кръг на Елитната група до 17 години и се изигра на стадион " Българска войска ". 

Двубоят стартира с голям брой офанзиви и от двата тима. В 28-мата минута Аксел Велев се възползва от неточност в отбраната на " алените " и означи единственото попадение в мача. 

Домакините дадоха отговор с няколко положителни шанса до почивката. Първо в 37-мата хубаво центриране от десния фланг бе засечено с глава от Кирил Георгиев, само че ударът му срещна напречната греда. В продължението на полувремето пък Христослав Ячев се озова на чиста обстановка, само че стреля около вратата. 

През втората част на терена имаше доста борба и малко положения за гол. Локомотив залагаше на контраатаки, които не бяха завършвани тъкмо. ЦСКА - София опита безреден заключителен напън и бе покрай равнене в последните минути.

Хубаво центриране на Димитър Христов бе засечено с глава, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата. Така срещата приключи с минимална победа на " смърфовете ". 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР