Локомотив Пловдив победи с 3:1 Дунав в мач от 6-ия

...
Локомотив Пловдив победи с 3:1 Дунав в мач от 6-ия
Коментари Харесай

Локо надигра Дунав с 3:1

Локомотив Пловдив победи с 3:1 Дунав в мач от 6-ия кръг на футболното ни състезание.

" Черно-белите " направиха цялостен поврат, откакто получиха гол при започване на срещата.

Домакините започнаха дуела по-активно. В 6-ата минута Димитър Илиев вкара гол, който бе анулиран от съдията Станимир Тренчев, отсъдил преди този момент нарушаване в офанзива на Йосип Томашевич.

Гостите поведоха при първата си рискова офанзива. Това стана в 9-ата минута.

Тогава Бирсент Карагарен сбърка в средата на терана, Ивайло Лазаров овладя топката и подаде на Стефан Христов, който с прекрасен удар се разписа за 0:1.

" Черно-белите " реагираха и в 14-ата минута Ален Ожболт излезе на комфортна позиция, само че се подхлъзна и провали офанзивата на своя отбор.

В 21-вата минута реферът анулира гол на Ален Ожболт, отсъждайки засада само че нападателя на домакините. Това негово решение бе оспорвано от локомотивци, защото топката се отби в крайници на футболист на Дунав преди да попадне в краката на Ален Ожболт.

Две минути по-късно Мартин Ковачев фаулира Бирсент Карагарен в наказателно поле на своя отбор и съдията Станимир Тренчев отсъди дузпа в интерес на " смърфовете ".

Зад топката застана Димитър Илиев, който изравни за 1:1.

Това попадение успокои домакините, които заиграха по-внимателно, дебнейки противника за неточности. Русенци имаха огромен късмет да поведат още веднъж в 42-рата минута. След центриране от корнер Ахмед Ахмедов се извиси и стреля, само че Мартин Луков избави.

Секунди преди почивката в даденото от рефера триминутно продължение на постоянното време на първата част центриране след Ален Ожболт отляво Йосип Томашевич отклони топката и Бирсент Карагарен с глава даде преднина за Локомотив за 2:1.

Гостите хвърлиха повече сили в офанзива при започване на второто полувреме. В 51-вата минута Самир Аясс стреля от 20 метра в навън.

В 57-ата минута обаче " черно-белите " вкараха трети гол. Петър Витанов задържа добре топката и подаде на Димитър Илиев, който от левия ъгъл на границата на наказателното поле порази горния ляв ъгъл на вратата на Благой Макенджиев.

След гола домакините заиграха на несъмнено, стремейки се да пестят сили. Гостите пробваха напън, само че до края на срещата не съумяха да затруднят съществено съперника.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР