Локомотив (Пловдив) победи Локомотив (София) с 2:0 на стадион Локомотив

...
Локомотив (Пловдив) победи Локомотив (София) с 2:0 на стадион Локомотив
Коментари Харесай

Локо срази Локо и се класира на 1/4-финал за Купата на България

Локомотив (Пловдив) победи Локомотив (София) с 2:0 на стадион " Локомотив " в " Надежда " и се класира на 1/4-финал за Купата на България.

Двата отбора не изиграха доста хубав дуел, само че в последна сметка " смърфовете " ликуваха в края. Първото попадение в мача падна в 46-та минута, когато именикът Димитър Илиев означи красиво попадение, а в последната минута на дуела се разписа и Кристиан Гомис.
 Снимка 551432
Източник:

През първите 45 минути двата отбора не предложиха съвсем нищо на феновете и доминираха конфликти в центъра на терена. Най-чистото състояние се откри пред Димитър Илиев в 40-та минута. Той получи топката от Томашевич и стреля с левия крайник, само че Любенов показва страховит инстикт и опази мрежата си суха.
 Снимка 551431
Източник:

Второто полувреме стартира шеметно за гостите. Само 40 секунди след подновяването на играта Димитър Илиев изведе своя тим напред в резултата. Голмайсторът на Локо (Пловдив) показва класата си за следващ път. Той получи пас пред наказателното поле на домакините и нанесе мощен шут по диагонала, топката се удари в левия непряк дирек и влетя в мрежата. Стражът на Локо (София) нямаше какво да направи.
 Локомотив (София) - Локомотив (Пловдив), процес на срещата по минути онлайн
Локомотив (София) - Локомотив (Пловдив), процес на срещата по минути

Двубоят стартира в 15:00 часа

В последните минути домакините се хвърлиха в офанзиви, само че при една контра в 94-та минута Кристиан Гомис се откъсна в полето на " червено-черните " и оформи крайния резултат.
 Снимка 551430
Източник:

По този метод " смърфовете " станаха първия 1/4-финалист за Купата на България. Днес ще се изиграе и 1/8-финалът сред Левски и Септември (Симитли). Двубоят е от 19:00 часа, на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР