Локомотив Пловдив отново не успя да преодолее два противника в

...
Локомотив Пловдив отново не успя да преодолее два противника в
Коментари Харесай

Локо Пд в евротурнирите при Крушарски: 10 мача - 6 загуби

Локомотив Пловдив още веднъж не съумя да преодолее два съперника в евротурнирите. Нещо, което е правил единствено един път в историята си преди 57 лета.

За трета поредна година второто затруднение се оказа прекомерно висока летва за черно-белите. През 2019-а " смърфовете " бяха спрени от Страсбург, през предходната година от Тотнъм, а в този момент от Копенхаген.

И трите отбора са с съсловия над Локо, с неведнъж по-големи бюджети и обичаи. Така че на " Лаута " няма от какво да се срамят. И в трите случая напущат борбите в Европа с високо вдигнати глави. Е, в Дания понесоха повече удари, само че не паднаха в нокдаун. Даже нанесоха последния удар, само че изгубиха по точки.

За три години пловдивчани навъртяха небрежно 10 мача в евротурнирите при Христо Крушарски, пресмята " Тема спорт ". Това сигурно оказва помощ както за клубния коефициент, по този начин и за националния. В десетте срещи Локомотив в профил три противника - Спартак (Търнава), Искра (Даниловград) и Словачко, като записа 3 победи, 1 еднакъв и позволи 6 загуби. Тимът вкара 9 гола и инкасира 13.

Никак нелоши индикатори, над които може да се надгражда. Локо към този момент остави следа. Отборът даже задмина Локомотив София (50 двубоя) по брой мачове в евротурнирите. Смърфовете към този момент имат 52, единствено на два от градския противник Ботев Пд.

Баланс в Европа при Крушарски:

10 мача, 3 победи, 1 еднакъв, 6 загуби, г.р. 9:13
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР