Локомотив Пловдив обяви големи промени. Ръководителите Лъчезар Димитров и Румен

...
Локомотив Пловдив обяви големи промени. Ръководителите Лъчезар Димитров и Румен
Коментари Харесай

Оставки в Локо Пловдив, Томаш взима цялата власт

Локомотив Пловдив разгласи огромни промени. Ръководителите Лъчезар Димитров и Румен Руйчев подадоха оставки, а цялата спортно-техническа власт ще бъде в ръцете на старши треньора Александър Томаш.

Собствениците на клуба Христо Крушарски и Адам Сотков ще налеят незабавно пари, с цел да платят забавените заплати.

„ Скоро ще стартира и построяването на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират въз основата в ЖК “Тракия ” (до парка до СУ “Черноризец Храбър ”). Във вторник вечерта беше проведена и специфична среща , на която участваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия тим, както и наставниците от школата на клуба “, оповестиха от Локомотив.

„ На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш , като той ще бъде директно виновен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има директен ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се управлява от Димитър Палазов. “

„ Досегашните изпълнителни шефове на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев публично показаха своето предпочитание да изоставен клуба и подадоха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който господин Адам Сотков и господин Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги размени “, се споделя още в известието.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР