Локомотив Пловдив и Ботев Враца се изправят един срещу друг

...
Локомотив Пловдив и Ботев Враца се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Локо Пд иска да завърши годината с три точки срещу Ботев Враца

Локомотив Пловдив и Ботев Враца се изправят един против различен в откриващия дуел от 19-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 16:30 и ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT . Ние, от Gong.bg , ще проследим всичко най-интересно онлайн.

След неубедителното начало на сезона Локомотив съумя да натисне педала на газта и записа серия от положителни резултати. Отборът взе 5 победи при единствено една загуба, което му разреши да направи сериозен скок в таблицата. Последните два кръга обаче инерцията понамаля и "смърфовете " врътнаха две ремита с Черно море (1:1) и Славия (1:1). Сега пловдивчани се надяват да се върнат на победния път и да посрещнат празниците в приповдигнато въодушевление.

По всичко обаче проличава, че сега напрежението на "Лаута " е съществено. През седмицата клубът изненадващо бе изоставен от спортния шеф Георги Иванов-Гонзо, който съобщи, че повода за това е недоразумение с президента Христо Крушарски. Това сигурно не е от изгода за тима и нищо чудно и да се отрази на представянето му през днешния ден.

В същото време Ботев идва в Пловдив в положително въодушевление. Възпитаниците на Даниел Моралес в предишния кръг стопираха отрицателната си серия от 14 следващи мача без победа, откакто се постановиха с 1:0 над Берое. Врачани сигурно ще се опитат да се възползват от проблемите на противника и да му нанесат нов удар.

В състава на домакините през днешния ден ще отсъства само Марсал, който е с контузия. Ботев също няма прекалено много проблеми. Единственият отсъстващ ще бъде Николов. Това ще е финален мач и за двата отбора през 2021-а година.

Вероятни сформира:

Локо Пд: Рейдър, Гомис, Паскалев, Петрович, Карагерен, Умарбаев, Янчев, Томашевич, Салинас, Илиев, Минчев

Ботев Враца : Костов, Диего, Миланов, Ничев, Николов, Бауренски, Гоергиев, Ненов, Тодоров, Василев, Бабунски
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР