Локомотив Пловдив гостува на Ботев Враца в двубой от четвъртия

...
Локомотив Пловдив гостува на Ботев Враца в двубой от четвъртия
Коментари Харесай

Локомотив Пд търси трета победа в Първа лига

Локомотив Пловдив гостува на Ботев Враца в дуел от четвъртия кръг на Първа лига.

До момента " черно-белите " са безпогрешни вкъщи, само че на открито нещата не стоят тъкмо по този начин. Все отново би трябвало да се означи, че пловдивчани са изиграли единствено една среща като посетител и тя бе против първенеца Лудогорец и тя приключи с триумф за " орлите ".

Сега те имат Локо има опция да запише трети триумф в шампионата. Коравият отбор на Ботев Враца обаче играе обичайно мощно вкъщи и няма да е изненада, в случай че вземе точки от този мач.

Букмейкърът дава преимущество за гостите от Пловдив. За победа за " черно-белите " коефициентът е 2,30, до момента в който за триумф за домакините - 3,25. Един от най-логичните знаци за срещата е гол/гол, която се оценя на 1,85. Всички дуели на врачани досега приключиха по този метод, а пловдивчани позволиха гол във всеки мач досега.

За феновете на по-изкушаващи предложения Betano предглага да умножите си по 7 за голов трилър с най-малко 5 попадения в мача.

Още по-нетрадиционен залог също може да ви донесе добра - да има автогол в срещата. Ставката за тази прогноза е 9 коефициент.

Срещата сред двата отбора е от 18:30 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР