Логопедката Мариела Стюарт е майка на три деца. Първоначално, за

...
Логопедката Мариела Стюарт е майка на три деца. Първоначално, за
Коментари Харесай

Майка на 3 деца реши да стане веганка и сега съжалява...

Логопедката Мариела Стюарт е майка на три деца. Първоначално, с цел да влезе във форма след ражданията, тя решила да се придържа към диета с ниско наличие на въглехидрати и в продължение на 12 години се лишавала от самун, захар и брашно, предпочитайки зеленчуци, зелении, месо и риба.

Но по-късно решила, че това не е задоволително, и премине към вегетарианската диета, пробвайки разнообразни нейни разновидности. Към тази крачка я подтикнали и проблемите с храносмилането, които имала, а в едно от видените видеа на тези тематика Мариела чула, че веганството ще и помогне да се оправи с тези компликации.

Това ѝ решение станало начало на ходенето по тъгите и през днешния ден Мариела горчиво съжалява, че се е поддала на натрапчивата веганска пропаганда.

Какви заболявания и цялостна злополука в секса донесло веганството на Мариела?

В момента, след 6 години строга зеленчукова диета, логопедката от Съединени американски щати Мариела Стюарт има проблеми с храносмилането, косата, зъбите и кожата. Освен това, стремящата се към намаляване жена е натрупала непотребни килограми споделя Media Drum World.

" Успях да бъда и суровоядка и вегетарианка и какво ли не още. Предимно ядях плодове, зеленчуци, зелении, ядки, кълнове. След това започнах да прибавям към менюто си тофу, киноа, ориз и бобови растения ", споделя тя.

В същото време дамата отбелязва, че освен е неъмогла да отслабне, а в противен случай - тежестта ѝ се нараснало. Освен това кожата ѝ стартира да се утежнява, косата и ноктите ѝ станали нежни, зъбния гланц на зъбите ѝ се изтънил. Започнали внезапни промени в настроението и намалило се ексуалното ѝ предпочитание.

След като скъсал с веганството, Мариела минала към нова диета - кетогенна. В това меню има малко въглехидрати, само че доста мазнини, заради което и тя е мощно подложена на критика в последно време..

Жената отбелязва, че тя стартира да се усеща доста по-добре и почнала постоянно да посещава фитнес залата и да натрупа мускули.

Според Мариела главното нещо в храненето е да слушате тялото си, вместо да следвате стилните трендове

zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР