Логиката на моята кандидатура е ясна. След два мандата зад

...
Логиката на моята кандидатура е ясна. След два мандата зад
Коментари Харесай

Битката за София: Говорят ВМРО и „Гражданска инициатива за София“

„ Логиката на моята кандидатура е ясна. След два мандата зад тила си натрупах познания кои са проблемите и кои са вероятните решения. През последния мандат преминахме през три рецесии “, сподели в студиото на „ Лице в лице “ Карлос Контрера, претендент за кмет на София и лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Най-дълги са бюлетините за Столичната община “, сподели Росица Матева

„ Сглобката има два казуса – ГЕРБ доста лъже, а „ Демократична България “ и разширението с „ Продължаваме промяната “ и „ Спаси София “ доста приказват, само че нищо не вършат. ГЕРБ към този момент не е консервативна партия. Тя се трансформира в мека форма на Демократична България. Не ви ли звучат двамата претенденти на ГЕРБ и ПП-ДБ по един и същи метод? Не звучат ли като Христо Иванов? “, уточни той.

„ На балотаж нито ще подкрепим Хекимян, нито Терзиев. Ляволиберални претенденти няма по какъв начин да подкрепим. Нашите тематики са четири – опазване на здравето, обучение, превоз и транспортната инфраструктура. Инвестиции би трябвало да има в зоните, през които в последните мандати бяха подценявани. Реконструкцията на бул. „ Рожен “, започване на построяването на бул. „ Копенхаген “ и бул. „ Стамболийски “ са основни въпроси, които не би трябвало да се отсрочват “, разяснява Карлос Контрера.

„ Много разговаряхме с разнообразни хора. Даваме спомагателен избор на гласоподавателите. Още в самото начало сме разположени като разнообразни. Ние сме цивилен кандидатури “, изясни Васил Гюров, лидер на листата на Движени „ Гражданска самодейност за София “.

Според полицията става дума за скица със описи за вересии

„ Ние сме част от демократичното общество. Аз не виждам какъв е казусът. Разпиляването на гласове не е проблем “, сподели той във връзка с това, че към този момент не е част от обединението „ Демократична България “.

„ Аз давам отговор единствено за себе си. Работата на Общинския съвет е като на една формация. Знаем по какъв начин болшинството работи през последните четири години. За мен „ ала-бала “ е от заран до вечер да чувам претенденти за кметове, които приказват едно и също. Проблемът е, че хората са се обезверили. Срещу обезверяването човек може да се бори с интензивност “, сподели още Васил Гюров и дефинира корупцията като един от главните проблеми пред столицата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР