Лиз Тръс, новият министър-председател на Великобритания, описа кралицата като един

...
Лиз Тръс, новият министър-председател на Великобритания, описа кралицата като един
Коментари Харесай

Лиз Тръс: Кралицата беше един от най-великите лидери, които светът е познавал

Лиз Тръс, новият министър-председател на Англия, разказа кралицата като " един от най-великите водачи, които светът в миналото е познавал ". Борис Джонсън през днешния ден също отдаде респект на " Елизабет Велика ", както я назова пред притихнала Камара на общините и добави, че " в дълбините на нашата тъга ние разбираме за какво я обичахме толкоз доста ". Бившият министър председател сподели на депутатите, че кралицата е била " непроменлива насочна точка в английския живот " и нацията може би е била " приспивана да мисли, че тя може да е по някакъв метод безконечна ".

" Но мисля, че нашият потрес е по-голям през днешния ден, тъй като започваме да разбираме в нейната гибел цялата големина на това, което тя направи за всички нас ", добави той.

Джонсън приключи речта си с думите " Фактът, че през днешния ден можем да кажем с такава убеденост „ Бог да пази краля “, е респект към него, само че на първо място към Елизабет Велика, която работи толкоз настойчиво за положителното на своята страна, а освен в този момент, само че за идните генерации ".

" Ето за какво я скърбим толкоз надълбоко и в дълбините на скръбта си разбираме за какво я обичахме толкоз доста. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР