Лиз Хърли сподели видео, на което плува и се забавлява

...
Лиз Хърли сподели видео, на което плува и се забавлява
Коментари Харесай

Лиз Хърли се снима гола, феновете ѝ я обвиниха в нещо адски неморално

Лиз Хърли показа видео, на което плува и се забавлява в басейн в Гърция, криейки голите си гърди с ръце. Клипът буйната актриса подписа с думите: " Опитвам се да изгубя калории ". След няколко часа видеото към този момент бе гледано от 409 000 души. Феновете обаче имаха известни терзания и рационални въпроси.


Преди време звездата призна, че множеството от фотосите й са снимани от сина й Деймиън, който е единствено на 16 години. И тези фотоси смутиха почитателите, които се запитаха дали Хърли е отишла толкоз надалеч, че да помоли сина си да снима видеото, на което е съвсем гола. И, несъмнено, те въпреки всичко видяха какъв брой добре изглежд за възрастта си.

" Синът ти ли направи видеоклипа ", пита toots4eva.

" Надявам се, че това не е снимано от твоя наследник ", споделя jammicat.

 Фото: instagram/elizabethhurley1. Элизабет Хёрли с сыном Дамианом

Други клиенти обаче изобщо не се замислят за това дали синът й е снимал видеото, а обръщат внимание единствено на външния й тип.

" Уау, каква секси майка ", написа boy_johnn.

" Какви калории? Вие сте съвършена ", прибавя mcelysium.

 Фото: instagram/elizabethhurley1
Преди време се появи информация, че Деймиън се срами, че майка му се държи по този начин. " Той е на възраст, когато всичко, което майка му прави, го кара да се усеща неловко и просто не може да разбере за какво тя не може да се облича непретенциозно ", споделя източник за списание Heat. Самата актриса обаче отхвърли тези изказвания.

" Абсолютна нелепост! Синът ми избира облекла за мен, той е мой стилист. Когато почиваме дружно, даже ме снима. Той е добър фотограф ", споделя Хърли.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР