Лияна сподели разказа си за кошмарен полет над Алпите. В

...
Лияна сподели разказа си за кошмарен полет над Алпите. В
Коментари Харесай

Лияна оцеля като по чудо: Как се спаси?

Лияна показа описа си за призрачен полет над Алпите. В сериозния миг тя четяла на глас библията.

Изпълнителката споделя, че вярата в Бог я избавя в доста сложен миг. Оцеляла на косъм от самолетна злополука. Оказало се, че има повреда. Певицата почнала да чете на глас 91-ви псалом от Библията и мощно вярвала, че ще кацнат наред.

„ За благополучие, всичко се размина единствено с уплах, само че това е следващото доказателство, че позитивната настройка може да ни защищити от всичко. ” –  съобщи тя.

Изпълнителката се завърна наред в България преди дни. Самолетът едвам не паднал и е цяло знамение. Тя решила да съчетае плануваното си пътешестване за детоксикация в италианската околност Мерано с посещаване на коледните базари в магичната австрийска столица Виена.

“Вместо да сме във въздуха 45 минути, два часа и половина самолета ни танцуваше валс от вятъра. Аз си мислех първо, че завива, само че по-късно осъзнах, че няма причина да завие наляво и след това внезапно да се върне надясно. На никое равнище самолетът нямаше положение, в което да лети напред. Изведнъж тръгнахме с носа надолу. Виждах къщите на хората и върховете на Алпите. След това самолетът внезапно, като ракета, се изстреля нагоре. За първи път ми се случи да ме предупредят за повреда ” – описа Лияна.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР