Ливърпул започна сезона много добре, но футболистите на "червените" трябва

...
Ливърпул започна сезона много добре, но футболистите на "червените" трябва
Коментари Харесай

Алисон Бекер: Започнахме добре, но трудното тепърва предстои

Ливърпул стартира сезона доста добре, само че футболистите на "червените " би трябвало да не престават да работят, тъй като най-трудните месеци - зимните, занапред предстоят, твърди вратарят Алисон Бекер. Шампионите от 2020 започнаха сезона с четири победи, един еднакъв с кандидата за купата Челси и голова разлика от 12:1, само че занапред им предстоят срещи с колосите от Манчестър и други, които се чака да бъдат в топ 10.

В събота Ливърпул победи с 3:0 Кристъл Палас, само че два от головете паднаха късно в мача.

"Беше чудноват мач, само че в последна сметка крайният резултат беше мечтаният от нас. Съперникът бе сложен, а ние играхме доста добре, с неизменност и здрава отбрана. Не мисля, че Кристъл Палас имаше чисто състояние, защото ние постоянно имахме човек, който да бие нападателя. Това прави моята работа доста по-лесна. Браво на момчетата ", съобщи Алисон за клубния уеб страница.

"Понякога, както се случи и в този мач, всичко върви доста безпрепятствено. В събота всичко ни се получи в верния миг, само че ние работим доста, с цел да бъде това допустимо. Търсихме гола и в това време бяхме проведени в отбрана. Искахме суха мрежа, само че това е нашата цел във всеки мач. Вече го знаете ".

През уикенда Върджил ван Дайк записа стотния си мач във Висшата лига, а неговият сътрудник в защита Ибрахима Конате направи дебют като титуляр за шампионата.

"Двамата са фантастични футболисти. Върджил има богат опит, а Ибу занапред прохожда. Той е младо момче, само че е цялостен с сила, има страховита физика и работи доста по време на тренировките. Ибу беше изцяло подготвен за този първи мач като титуляр и аз се веселя за него. тъй като знам какъв брой доста може да ни помогне ", продължи Алисон.

"Започнахме доста добре сезона, което е в действителност доста значимо. По принцип най-тежка постоянно е зимата, тъй че дано не прибързваме. До края на Висшата лига има прекалено много време. Ще продължим да работим крепко - по същия метод, както го правехме като до момента ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР