Ливърпул води в надпреварата за подписа на Калиду Кулибали от

...
Ливърпул води в надпреварата за подписа на Калиду Кулибали от
Коментари Харесай

Ливърпул е най-напред в преговорите за сенегалец

Ливърпул води в конкуренцията за подписа на Калиду Кулибали от Наполи, настояват медиите във Франция. По този метод се твърди, че настоящият европейски клубен първенец е „ с едни гърди напред” пред Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Пари Сен-Жермен.

Сенегалският национал се прави оценка на 96 милиона паунда и е спряган за трансфер оттатък „ Сан Паоло”. Лидерът и предстоящ първенец на Англия – Ливърпул, следи обстановката към 28-годишния широкоплещест защитник, като съгласно Le 10 Sport се твърди, че тимът на Юрген Клоп е на първо време в договарянията.

Кулибали призна по-рано през годината, че желае да напусне Серия А, като желае да се бори за трофея в Шампионската лига, а това нещо в Наполи е прекомерно малко евентуално. Реал и ПСЖ също желаят да вземат футболиста, като французите се готвят за „ живота си” след Тиаго Силва.

Ливърпул разполага с Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Деян Ловрен и Жоел Матип на поста централен защитник, като хърватският футболист се тръби, че е допустимо да се раздели с мърсисайдския гранд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР