Ливърпул спечели домакинството си на Лутън с 4:1 и върна

...
Ливърпул спечели домакинството си на Лутън с 4:1 и върна
Коментари Харесай

Ливърпул обърна Лутън до 4:1 за едно полувреме

Ливърпул завоюва семейството си на Лутън с 4:1 и върна задатъка си от 4 точки на върха. Червените имат 60 точки, е с 56, само че и мач по-малко. Арсенал е трети с 55 точки.

Тимът на Юрген Клоп обаче не стигна елементарно до триумфа. Мърсисайдци започнаха без Салах и Нуньес и мъчно сзъдаваха чисти положения за гол през първото полувреме. Още повече за отбора играха и куп запаси. Лутън пък се възползва от една неточност на домакините и вкара за 0:1 посредством Огбене в 12-ата минута.

Всичко на „ Анфийлд “ обаче се обърна през второто полувреме. Върджил ван Дайк изравни след корнер, изпълнен от Мак Алистър в 56-ата минута. Само две по-късно към този момент беше 2:1, откакто Гакпо се възползва от нова асистенция на Мак Алистър. Диас постави точка на разногласието в 71-ата минута с гол за 3:1 след пас на Робъртсън.

В последната минута Харви Елиът вкара за 4:1, с цел да отпразнува уместно своя мач номер 100 за клуба. Така Ливърпул стана първият тим, стигнал до 100 осъществени попадения през този сезон.

. Данс е едвам на 18 години

Поражението остави Лутън на 18-о място в класирането. Лондончани имат 20 точки, колкото има и 17-ят Евертън.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР