Ливърпул ще се опита да се пребори за място в

...
Ливърпул ще се опита да се пребори за място в
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Продължаваме битката за Топ 4

Ливърпул ще се опита да се пребори за място в топ 4 в британското футболно състезание, безапелационен е мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп.

" Когато се завърнем след паузата за националните тимове, ни чака същинска футболна седмица с три мача - против Манчестър Сити, Челси и Арсенал, които евентуално ще дефинират накъде ще продължи сезона ни ", съобщи Юрген Клоп.
Според него точно седмицата след почивката поради националните тимове ще бъде основна в битката за място в четворката. " Тази седмица е много решаваща, тъй че в този момент би трябвало да се надяваме момчетата да се завърнат здрави, в вярната форма и по-късно ще опитаме да извлечем максимума "
Заради неувереното си показване през сезона до момента Ливърпул не съумява да набере инерция, върху която да построи серия от положителни резултати, която да му разреши да приближи водачите.

Въпреки това, след някои положителни резултати в последно време мърсисайдци съумяха да се изкачат до шестото място, на 6 точки зад четвъртия Тотнъм Хотспър, като имат и мач по-малко, както и на 2 зад петия Нюкасъл, от който обаче имат един дуел повече. Клоп знае, че до края на акцията тимът му няма право на неточност като тази от предишния уикенд при загубата от намиращия се на дъното Борнемут с 0:1.

" Нашата работа е да изстискаме безусловно всичко от този сезон, което е допустимо. Досега той е много чудноват и това проличава даже единствено от последните ни два мача в шампионата - невероятното показване против Манчестър Юнайтед (7:0) и извънредно неприятно против Борнемут, който също е добър тим, само че ние не би трябвало да губим сходни мачове. Това ни сложи под още по-голям напън. Ако бяхме спечелили трите точки, тогава мисля, че тимовете пред нас в действителност щяха да усетят дъха ни. Сега обаче още веднъж има закъснение, тъй като противниците ни завоюваха своите мачове. Но е ясно, че желаеме да сме в топ 4 ", приключи Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР