Ливърпул прие офертата от 12 милиона лири от саудитския Ал

...
Ливърпул прие офертата от 12 милиона лири от саудитския Ал
Коментари Харесай

Ливърпул прие офертата за Хендерсън

Ливърпул одобри офертата от 12 милиона лири от саудитския Ал Етифак за капитана си Джордан Хендерсън. 33-годишният Хендерсън има устно съглашение с арабския клуб, който ще му заплаща по 700 000 лири на седмица. 

Заради идния трансфер британският национал не игра в контролата с немския Карлсруе довечера, която мърсисайдци завоюваха с 4:2. Хендерсън има изиграни 491 мача за Ливърпул, откогато подписа с клуба през 2011 година.

С капитанската лента той изведе " алените " до трофеите в Шампионската лига и Висшата лига. В Ал Етифак той ще работи с някогашния си сътрудник в полузащитата на Ливърпул Стивън Джерард. Джерард неотдавна бе назначен за треньор на клуба.

Междувременно в контролата, която се игра в Карлсруе, гостите от Англия трябваше да разчитат на два гола в добавеното време на португалеца Диого Жота, с цел да стигнат до триумфа.

Дарвин Нунес изведе отбора на Юрген Клоп напред в резултата още в третата минута, само че с попадения на Ларс Щиндъл и Себастиан Юнг втородивизионният немски отбор направи цялостен поврат. Точен за 2:2 в 69-ата минута бе Коди Гакпо, който се разписа след подаване на Жота. Мачът ще се запомни най-много с дебюта на новите попълнения на Ливърпул Доминик Собослай и Алексис Мак Алистър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР