Ливърпул преговаря със спортния директор на Монако Пол Мичъл за

...
Ливърпул преговаря със спортния директор на Монако Пол Мичъл за
Коментари Харесай

Ливърпул преговаря със спортния директор на Монако

Ливърпул договаря със спортния шеф на Монако Пол Мичъл за това англичанинът да заеме същата позиция на „ Анфийлд “. Мичъл има доста сериозна известност в европейския футбол. Той е работил в Саутхамптън, Тотнъм и Република България Лайпциг, преди да премине при монегаските. Той възнамерява да напусне Княжеството след края на сезона в търсене на още по-престижна работа.

В Ливърпул пък търсят човек за по този начин значимата позиция, откакто през ноември Джулиън Уорд разгласи, че ще напусне през лятото, откакто зае позицията едвам няколко месеца преди този момент, заемайки мястото на Майкъл Едуардс. Уорд най-вероятно ще стартира работа в Аякс от 1 юли.

Според информации във Франция Ливърпул и Мичъл към този момент договарят между тях. За клуба от „ Анфийлд “ е доста значимо да има мощна фигура за позицията допустимо най-рано, защото през лятото в клуба се готви съществено възобновяване на състава и работата по прехвърлянията ще бъде доста виновна.

Челси и Манчестър Юнайтед също бяха свързвани с Мичъл.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР