Ливърпул постигна трета поредна победа във всички турнири - с

...
Ливърпул постигна трета поредна победа във всички турнири - с
Коментари Харесай

Икономичен Ливърпул, Юнайтед би Тотнъм само с два гола

Ливърпул реализира трета поредна победа във всички шампионати - с 1:0 над Уест Хем на " Анфийлд ", в дуел от 12-ия кръг на Висшата лига. С този триумф мърсисайдци се изкачиха на седмо място, като са на 4 точки зад тима на Челси, който сега е четвърти. 

Тимът на Юрген Клоп изигра положително първо полувреме, в което Дарвин Нунес се разписа, удари един път гредата, а Фабиански мазета два рискови негови удара.

В самия завършек на първото полувреме пък Алисон Бекер избави дузпа на Джаръд Боуен. След почивката " алените " смъкнаха доста темпото. Така Ливърпул записа втори следващ триумф с чиста мрежа във Висшата лига.

Манчестър Юнайтед се приближи на точка от топ 4, откакто победи Тотнъм с 2:0 на " Олд Трафорд ". Отборът на Ерик загар Хаг доминираше през целия мач, само че през първото полувреме бе спрян от поредност от отлични намеси на Юго Лорис.

В началото на втората част Фред откри резултата, а Бруно Фернандеш означи второто попадение.

Брентфорд и Челси не съумяха да си отбележат гол. И двата тима сътвориха задоволително положения, само че неизвестно по какъв начин никой от тях не съумя да прати топката в мрежата на противника. Вина за това имат и двамата вратари Давид Рая и Кепа Арисабалага, които също направиха някои значими спасявания.

Други резултати: Нюкасъл – Евертън 1:0, Борнемут – Саутхемптън 0:1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР